Tekst

supply chain

Wij managen uw supply chain

Driessen Group of Companies begrijpt al sinds 1932 het belang van wereldwijde logistiek. 

Terwijl u zich richt op uw core business, regisseren wij de totale supply chain voor u. Uw eigen grondstoffen bij ons op voorraad zetten: geen probleem. Uw eindproducten op afroep geleverd krijgen. U zegt het maar. We investeerden daarvoor in eigen magazijnen, een eigen wagenpark en een gemotiveerd team waar één aanspreekpunt u volledig ontzorgt.

Linker kolom

Eigen wagenpark

Just in time leveringen worden steeds belangrijker in moderne (productie) logistiek. Wij begrijpen dat klanten hun ruimte nodig hebben voor productie en niet voor (onnodige) opslag. Om niet afhankelijk te zijn van derden beschikken en toch op tijd te kunnen leveren, beschikken wij over een eigen wagenpark.

Rechter kolom

Expeditie en verschepingen

Wilt u uw eigen grondstoffen inzetten bij Driessen Food Extrusion dan kunnen wij ook deze (wereldwijde) logistiek met onze eigen Shiping & Forwarding afdeling verzorgen. Wij hebben samenwerkingen in 90 landen en meer dan 300 zeehavens wereldwijd. Zo maken wij ook de grondstoffen logistiek desgewenst voor u snel, betrouwbaar en kostenefficiënt. 

Tekst

opslag

Op ons 8 hectare grote eigen bedrijventerrein in Deurne beschikken we over 55.000 m2 aan goed beveiligde warehouses. Ze zijn gecompartimenteerd, geconditioneerd en strategisch gelegen tussen Rotterdam, Antwerpen en het Duitse Ruhrgebied. We houden er grondstoffen, halffabricaten, verpakkingen en eindproducten voor onze klanten op voorraad. Daarmee bieden wij u veiligheid, flexibiliteit en efficiency als het gaat om productie en logistiek.

Media
centrale gang fromatech
Tekst

Wij staan voor kwaliteit, 
maatwerk en een korte doorlooptijd

In een gecontroleerde omgeving staat ons team voor U klaar

Neem contact met ons op en informeer naar onze maatwerkoplossingen.

 

Neem contact op