Tekst

kennis en betrouwbaarheid met focus op de klant

DFE is een echt familiebedrijf met een 90 jaar lange traditie in logistiek en productie. Hiermee voelen we ons verbonden, we ontwikkelden er ons vakmanschap en deden er onze investeringen. Geen wonder dus dat kennis, betrouwbaarheid en klantgerichtheid voor ons net zo belangrijk zijn als voor u.

Tekst

verpakken om de juiste waarde toe te voegen

Verpakken of ompakken in de meest praktische verpakking voor uw product, afnemer of de verdere verwerking in een proces. Misschien zelfs in uw eigen huisstijl en met de uitstraling die past bij uw product of bedrijf. Wij kennen de eisen, wensen en wereld van verpakken. Ook al veranderen die soms snel. Als flexibele partner verpakken we in elke gewenste verpakking van consumentenverpakking tot Big bags.

 

Meer weten

Tekst

de supply chain optimaliseren

Over land, zee of door de lucht. Wij begrijpen al sinds 1932 het belang van een goede wereldwijde logistiek. Terwijl u zich richt op uw kernactiviteiten, regisseren wij de gehele supply chain, van grondstof tot eindproduct. We investeerden daarvoor in eigen magazijnen en wagenpark en zijn daarmee niet afhankelijk van derden. Wij ontzorgen en garanderen just in time leveringen.

 

Meer weten

Media
centrale gang fromatech
Tekst

Wij staan voor kwaliteit, maatwerk en een korte doorlooptijd
 

In een gecontroleerde omgeving staat ons team voor U klaar.

Neem contact met ons op en informeer naar onze maatwerkoplossingen.

 

Neem contact op