Over ons

Page sections
Left column

Efficiënt & kordaat

Meteen reageren. Doorpakken. En ‘gewoon’ consistent dezelfde hoge kwaliteit leveren. Dat vinden we belangrijk bij Driessen Food Extrusion.

Neem contact op


In ons familiebedrijf dat zijn wortels heeft in de logistieke sector, zijn de mouwen altijd opgestroopt. Door onze achtergrond weten wij als geen ander hoe om te gaan met knelpunten: we hebben scherp zicht op de momenten waarop die zich kunnen voordoen én op oplossingen. En dat merkt u. Aan de gerichte vragen die we stellen. Aan het feit dat we alle aspecten van food extrusion en meer bieden, van productontwikkeling tot transport. En aan een doorlooptijd van gemiddeld slechts één week. 

Right column
Tarwe extrusion
Quote
Door onze achtergrond in de logistiek zijn we gewend om door te pakken en steeds efficiëntere oplossingen te zoeken. Daardoor leveren we met Driessen Food Extrusion razendsnel: binnen een week.
Quotee
- Peter-Alexander Driessen, CEO
Text

Ons proces is net zo praktisch als wijzelf

Bij Driessen Food Extrusion hebben we ons extrusieproces modulair – en dus zo praktisch mogelijk – ingericht.

Voor iedere productie stellen we exact de juiste handelingen op elkaar af. Daar komt bij dat de afzonderlijke productiestappen ook heel efficiënt zijn. Een compacte, snelle koeler-droger in plaats van een droogband bijvoorbeeld. Een kraker om het eindproduct te verkleinen in plaats van een maler die onbruikbaar gruis produceert. En we maken geen gebruik van tussenopslag, maar produceren uw eindproduct zo vlot en slim mogelijk. Zo weet u zeker dat u mag rekenen op een partner die niet alleen meedenkt, maar ook verder denkt.