Tekst

over ons

driessen food extrusion, een lange familietraditie

Driessen Food Extrusion is een echt familiebedrijf met inmiddels de derde generatie aan zet. We maken onderdeel uit van de Driessen Group of Companies. Met een zeer lange traditie in de logistiek van voedingsmiddelen en sinds 50 jaar in de productie ervan. Hiermee voelen we ons verbonden, we ontwikkelden er ons vakmanschap en deden er onze investeringen.

Tekst

Een vooraanstaand bedrijf in mengen en logistiek

Sinds 1932 groeide de Driessen Group uit van een logistiek bedrijf tot een vooraanstaand bedrijf met 8 hectare aan faciliteiten voor het mengen, zeven en afvullen van poeders en vloeistoffen voor de voedingsindustrie.

Sinds 2016 is extrusie hier aan toegevoegd. Driesen Food Extrusion ontwikkelde zich tot een efficiënte organisatie, met korte lijnen en de modernste apparatuur. Binnen onze groep voelen wij ons verantwoordelijk voor onze 125 vakbekwame medewerkers. Binnen DFE beschikken wij over een standaardportfolio maar bieden co-development en maatwerk aan.

Media
eerste vrachtauto
Tekst

Onze toekomst als partner in food

Driessen gelooft in de toekomst van de levensmiddelenindustrie en in de ontwikkeling van goede, betaalbare én duurzame voeding om de alsmaar groeiende wereldbevolking te voeden. Ons familiebedrijf belooft een duurzame aanpak aan toekomstige generaties. We blijven streven naar een harmonieuze balans tussen succes, efficiency en duurzaamheid, met respect voor de veranderende natuurlijke wereld die ons omringt

Lokaal geworteld, als een full service partner in food. Alles in één hand, alles onder één dak. Daarom blijven we investeren. In kennis, faciliteiten, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Aangezien dat voor ons net zo belangrijk is als voor u.

Media
gang met deuren
Tekst

Wij staan voor kwaliteit, 
maatwerk en een korte doorlooptijd

In een gecontroleerde omgeving staat ons team voor U klaar.

Neem contact met ons op en informeer naar onze maatwerkoplossingen.

 

Neem contact op