Tekst

our specialties

krokant paneermeel en coatingsystemen 

DFE produceert en levert hoogwaardige paneermeel en coatingsystemen. Onze paneermeel en coatingsystemen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren, waardoor u de vrijheid heeft om uw producten te creëren naar uw eigen wensen en specificaties. 

naar portfolio

Linker kolom

Superieure kwaliteit 

In tegenstelling tot traditioneel paneermeel wordt het paneermeel van DFE gemaakt met extrusietechnologie. Door onze extrusietechnologie in combinatie met diverse uitgebalanceerde recepturen hebben onze paneermelen een unieke en consistente structuur, waardoor uw producten er niet alleen beter uitzien, maar ook beter smaken en een ongekende superieure krokantheid leveren.

Rechter kolom

Onze experts staan klaar

Bij DFE geloven we in het leveren van hoogwaardige producten met daarbij uitstekende service. Ons team van experts staat altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste paneermeel en coatingsysteem voor uw producten en om u te voorzien van technische ondersteuning wanneer dat nodig is.

Tekst

Wij creëren krokantheid

Krokantheid is een zeer belangrijk kenmerk voor gepaneerde snackproducten, omdat het de textuur, smaakbeleving, visuele aantrekkingskracht en productdifferentiatie verbetert. Het speelt een cruciale rol in het algehele genot en de verkoopbaarheid van gepaneerde snacks en maaltijd componenten. Als we iets krokants eten, associëren onze hersenen dat met versheid en kwaliteit, waardoor de snack aangenamer wordt. Het geluid en de sensatie van krokantheid in combinatie met een zacht of smeuïg substraat stimuleren onze zintuigen, waardoor de snack smakelijker is. 

eating with your ears

Linker kolom

Brede toepassingsmogelijkheden:

Een ruim assortiment aan verwarmingstoepassingen is tegenwoordig beschikbaar voor consumenten, in foodservice en in de Quick Service Restaurants (QSR's). Wij hebben onze coatingsystemen succesvol getest op kwaliteit en krokantheid met verschillende apparatuur, waaronder Merrychef, Turbochef, Impingement ovens, HiFri, Roller-grill en professionele ovens zoals Rational of Leventi. Daarnaast hebben we ook getest met huishoudelijke apparatuur zoals een (Ikea) oven, Airfryer, toaster, tosti-ijzer, bakpan of de traditionele frituurpan. Dit betekent dat onze coatingsystemen geschikt zijn voor zowel professionele keukens als thuisgebruik ongeacht het type apparatuur dat u tot uw beschikking heeft.

Rechter kolom

Holding time

Met onze coating systemen bieden wij specifieke oplossingen voor klanten in de foodservice of QSR’s. Of het nu gaat om het behouden van de versheid van gepaneerde producten onder warmtelampen, in warmhoudkasten of tijdens het bezorgen van maaltijden, ons coatingsysteem is ideaal voor een langere houdbaarheid. Met ons systeem blijft de kwaliteit en krokantheid van het gepaneerde product tot wel drie uur na bereiding behouden, hierdoor ontstaat er ook minder waste van producten die niet goed of krokant meer zijn.

Tekst

Toekomstige technologieën

Maak kennis met de toekomst van de snackindustrie: "Truly Oven" Onze nieuwste oven technologie, de "Truly Oven", is een revolutionaire ontwikkeling in de snackindustrie. Dit systeem maakt het mogelijk om gepaneerde producten te bereiden zonder de noodzaak van frituren tijdens de productie of eindbereiding. Het resultaat is een knapperige, heerlijke snack die tot 50% minder vet en 25% minder calorieën bevat. Dit zal zorgen voor een verbetering van de Nutriscore, Traffic-light system of Health-star rating. Dit is een belangrijke stap voorwaarts voor de snackindustrie. 

Media
nutri-score_health-star_rating_traffic_light_system
Media
co-creation_joint_development_cooperation
Tekst

Co-development

Heeft u een goed idee in gedachten? Maar weet u niet waar u moet beginnen of heeft u geen ruimte beschikbaar? 

Wij bieden de mogelijkheid aan om een co-development traject te starten, dit traject is tailor made en in de breedste zin van het woord. Wij kunnen u van dienst zijn met de ontwikkeling van het substraat, de smaak, stabilisering of een coating variatie te ontwikkelen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Meer over Co-Creation

Tekst

Media
centrale gang fromatech
Tekst

Wij staan voor kwaliteit, 
maatwerk en een korte doorlooptijd

Neem contact met ons op en informeer naar onze maatwerkoplossingen.

 

Neem contact op