Tekst

co-development

Wij zetten een stapje extra 

Het standaardassortiment van DFE bewijst onze kennis en toewijding. Onze ervaring leert echter dat een one-size-fits-all niet altijd past. Wij gaan verder en luisteren graag naar uw ideeën. Leg uw idee voor aan onze specialisten en maak kennis wat co-creatie bij DFE in houdt. Samen ontwikkelen, testen en opschalen tot full size producties.

Tekst

Maak kennis met ons team van specialisten!

Een idee omzetten in een "ready to market" product is niet eenvoudig. De specialisten bij DFE begrijpen dat en werken in een multi-disciplinair team om uw idee ook echt werkelijkheid te maken. R+D managers met ruime product en applicatiekennis, inkopers met kennis van grondstoffen en operators die de finesses beheersen van het gecompliceerde extrusieproces. Het gehele traject wordt begeleid door onze QA afdeling, zodat uw product uiteindelijk ook voldoet aan de eisen omtrent voedselveiligheid en (waren)wetgeving. 

Bij DFE combineren we technologie met klantgerichtheid. We zijn niet alleen leveranciers; we zijn partners in uw productontwikkeling. We streven ernaar om u de efficiëntie van een standaardproduct te bieden, maar met de flexibiliteit van maatwerk wanneer dat nodig is.

 

Media
Team DFE tasting session
Media
test extruder
Tekst

testextruder met droger

Een onmisbare schakel in het co-development traject is onze testextruder. Een tafelmodel labextruder geeft vaak een vertekend beeld voor opschaling. Daarentegen is testen in een productie-omgeving duur. Het vraagt relatief veel dure grondstoffen en neemt een groot tijdsbeslag. 

Onze innovatieve testextruder combineert het beste van beide werelden en elimineert deze verspillingen. Vanaf 40-50 kg product krijgt u al een realistisch beeld en versnelt u uw time to market.

Wij beschikken over een Coperion twin screw extruder met een LOD van 14/25. Zeer uitgebreide schroef en matrijsconfiguraties. In lijn drogen met behulp van spiraaldroger tot 80 graden. Tevens bestaat er de mogelijkheid om een tumbler in lijn te plaatsen om producten te coaten.

Tekst

Applicatie lab

DFE beschikt over een uitgebreid applicatielab om extrudaten verder te verwerken. Hydrateren, vormen, bakken, frituren. Informeer naar onze mogelijkheden om samen met ons uw time to market te versnellen.

Media
Laborant dub
Media
centrale gang fromatech
Tekst

Wij staan voor kwaliteit, 
maatwerk en een korte doorlooptijd

Ons team staat in een gecontroleerde omgeving voor u klaar.

Neem contact met ons op en informeer naar onze maatwerkoplossingen.

 

Neem contact op